SaS TrooP napisał(a):$towarzysz$ napisał(a):Maćko napisał(a):Tak jestem tu tylko po to żeby krytykować to g......
Maćko napisał(a):No i bardzo mi przykro że jesteście tacy głupi i nie zrozumieliście ironii..
No sam przyznam że ironia mało trafiona. Sam mówiłeś, że nie ocenia się gry przed jej premierą. Jeżeli już teraz wiesz, że nie spełni twoich oczekiwań to po prostu sobie ją odpuść a nie wpisujesz takie rzeczy doprowadzając do nieprzyjemnych sytuacji.
Mi gra się coraz bardziej podoba, wszak wiele obietnic nie zostało spełnionych ale być może w dodatkach ten stan rzeczy się zmieni. Sam chyba złamię swoje postanowienie i jednak zakupie grę w ciemno i to nie z powodu tej lipnej recenzji/zapowiedzi.
Towarzyszu, ta gra ma tyle wspólnego z pierwszym Fleszpojntem i tym, czego nazywacie się "fanami" (:lol:) jak ja z bokserem z Guanxi Clique. Rzekę, że po prostu zdradziliście waszego koffanego (:*) fleszpojnta i fanami nazywać się prawa nie macie. Zresztą wielu z was jak choćby Osa nawet go nie pamięta.
Wypraszam sobie, a dla takich jak ty jest już strona i dział tj; dział jestem walnięty a stronka http://żal.pl/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=5&func=showcat&catid=8

© 2007-2010 OFP2.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone