SaS TrooP napisał(a):Towarzyszu, ta gra ma tyle wspólnego z pierwszym Fleszpojntem i tym, czego nazywacie się "fanami" (:lol:) jak ja z bokserem z Guanxi Clique. Rzekę, że po prostu zdradziliście waszego koffanego (:*) fleszpojnta i fanami nazywać się prawa nie macie. Zresztą wielu z was jak choćby Osa nawet go nie pamięta.
Ja mam 30 lat, więc miałem 21 kiedy pierwszy raz ujrzałem tę wspaniałą grę Operation Flashpoint, potem Resistane, Red Hammer, kupę dodatków, następnie Arma, Arma2 i teraz czekam na Operation Flashpoint Dragon Rising i Arma2 Operation Arrowhead. Od tych 8 lat 80% gier w jakie gram to właśnie te, reszta to inne ciekawe tytuły niestety zawsze tylko na krótszą metę - Fuel, Solar Empire, Americas Army itp.
Z czystym sumieniem mogę nazywać się wielkim fanem Operation Flashpointówek - kiedyś nawet zgrałem logo OFP i kazałem w specjalnym sklepie poligraficznym zrobić sobie koszulkę z tym logiem!
Wracając do sedna ja mam prawo nazywać się fanem i nie zdradziłem flaszki - gram w 1 część do dziś, nie znudziła mi się ani razu!
I wkurza mnie gdy odzywają się tu bachory 16-18 letnie którzy nie przeżyli całej tej pięknej historii... co tacy mają tu w ogóle do powiedzenia?