Druga aktualizacja i dodatek na PC już wydane

Miejsce do przeglądania oraz komentowania wszystkich newsów

Druga aktualizacja i dodatek na PC już wydane

Post przez Red » 27 Sty 2010, 16:02

Dzisiaj została wydana druga już oficjalna aktualizacja do Operation Flashpoint: Dragon Rising w wersji na komputery PC. Pełną listę zmian i ulepszeń w niej zawartych można obejrzeć tutaj. Poniżej zamieszczamy listę serwerów, z których można pobrać aktualizację:

Tak jak poprzednio zapowiadaliśmy, aktualizacja ta zawiera już wydany kilka tygodni temu na konsolę Xbox 360 dodatek zatytułowany "Overwatch", o którym można poczytać w sekcji "DODATKI DO GRY" w menu po lewej na stronie głównej naszego serwisu. A oto krótki trailer dodatku dla tych, którzy jeszcze go nie widzieli:

Awatar użytkownika
Red
Administrator
Administrator

Miejscowość: Zielona Góra

Re: Druga aktualizacja i dodatek na PC już wydane

Post przez Kaaleth » 27 Sty 2010, 16:16

Pierwszy :D

Wkońcu wyszedł. Nic tylko pobierać. 244mb to nie jest dużo. Doz obaczenia za parę chwil :>
Awatar użytkownika
Kaaleth
Kapral
Kapral

Miejscowość: Kujawy

Post przez Mr_Holywood » 27 Sty 2010, 17:19

Sciagnelem dodatek i zainstalowalem. Nie wiem co powiedziec. No niby sa pewne zmiany ale to jeszcze nie jest to. Trudno przyznac ale sadze ze codmasters tymi dodatkami dlc niczego nie osiagnie. Jedynym wyjsciem to jest chyba nie wiem albo stworzenie modow lub addonow jak kto woli. Albo wogole wziasc sie za tworzenie gry od podstaw. Tak przynajmniej ja mysle. No ale jak to mowia nadzieja zawsze umiera ostatnia. :wink:
Czy ktos moze jeszcze sciagnal ten dodatek, chetnie poslucham albo raczej przeczytam co maja do powiedzenia inni na jego temat :D
Mr_Holywood
Kapral
Kapral

Post przez Alakasa » 29 Sty 2010, 13:35

Pobrałem i zainstalowałem ten DLC i wszystko działa lecz i tak to jeszcze nie jest to...
Ja tak na prawdę chciał bym aby kampania była ciekawsza w sensie żeby coś się więcej działo.
A tak to niemal karzda misja zanudza i na prawdę przydała by się muzyka
podczas gry albo chociaż ciekawe dialogi.
Żeby kompani się między sobą więcej porozumiewali w kwestiach nie tylko-
Na godzinie 11.00 rifleman a po chwili rifleman is eliminated...
Mogli by wprowadzić jakieś rozmowy miedzy nimi nie tylko dotyczące
walki ale też np: jakieś zabawne lub obraźliwe.
Ewentualnie jakieś nagłe zwroty akcji lub coś podobnego. Wiecie co mam na myśli.
Ogólnie to OFP.DR mnie znudziło, lecz dobrze że jest chociaż edytor to można sobie coś zawsze zmajstrować.
Alakasa
Kapral
Kapral

Post przez primo84 » 31 Sty 2010, 21:29

Pewnie chodzi Ci o fabułę?? :P

Powiem tylko tyle: Dla mnie to i tak jedna z najlepszych FPS-ów na PC, tak czy siak.
Oryginalne OF było lepsze (względem czasu) miało jak na tamte czasy wspaniałą fabułę - czego w drugiej części w ogóle nie ma!

Ogólnie gra na PC wygląda na pewno lepiej niż na konsolach - grałem na każdej platformie. Dużo błędów na PS3 (typu nie wchodzenie pod górki) grafa o wiele gorsza niż na dobrym PC - a to właśnie w grze jest dla mnie plusem.
Ktoś kiedyś narzekał na grafikę w tej grze - dla mnie SUPERR - na Radeonku HD 4890 GRA NAPRAWDĘ WYMIATA!

DO realizmu nadal jej daleko - lecz według mnie JEST I TAK JEDNĄ Z NAJLEPSZYCH STRZELANEK realnych na rynku.

Zainstaluje dodatek i powiem co i jak. Pierwszy nic nie wnosił do gry. Jeśli gra była by dobrze reklamowana i przez graczy i na necie - napewno TWÓCY KONTYNUOWALI by prace nad ta gra - nikt teraz nie pakuje kasy w cos co sie nie sprzedaje i nie gra nikt przede wszystkim na necie - czego tej grze brakuje.

Przeszedłem grę na 3-ech poziomach dla mnie nie jest źle choć na krótko :(
Ta GRA potrzebuje rzeszy fanów - a będzie dobrze :)
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
primo84
Szeregowy
Szeregowy

Miejscowość: Lublin

Post przez Kaaleth » 1 Lut 2010, 15:08

Nareszcie ktoś, to widzi dla tej gry "światełko w tunelu".

Co do pierwszej aktualizacji, to powiem szczerze, że tak naprawdę nic ciekawego nie zawiera, prócz bugfiksów dla gry w sieci... Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Kaaleth
Kapral
Kapral

Miejscowość: Kujawy

Powróć do Archiwum newsów

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

© 2007-2010 OFP2.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone
Wszelkie znaki towarowe, loga oraz nazwy użyte na tej stronie są własnością ich prawnych właścicieli.
Kopiowanie i/lub rozpowszechnianie zamieszczonych na tej stronie artykułów w części lub całości bez uprzedniej zgody właściciela jest zabronione.

Strona główna | O serwisie | Forum dyskusyjne | Kontakt