Kolejna promocja OFP: DR na Steam

Miejsce do przeglądania oraz komentowania wszystkich newsów

Kolejna promocja OFP: DR na Steam

Post przez Red » 5 Mar 2010, 12:39

Image

Do poniedziałku (8 marca), Operation Flashpoint: Dragon Rising jest dostępny za 6,99 EUR (niecałe 30 zł) na platformie Steam. Wersja ta posiada już dwie aktualizacje i dwa dodatki wydane przez Codemasters, a więc jest to ciekawa oferta dla tych, którzy jeszcze w grę nie grali oraz korzystają ze Steam. Przypominamy jednak, że gra jest dostępna tam w oryginalnej wersji językowej, tj. angielskiej.

Awatar użytkownika
Red
Administrator
Administrator

Miejscowość: Zielona Góra

Re: Kolejna promocja OFP: DR na Steam

Post przez ArthurNeo » 5 Mar 2010, 21:17

No to piękna "promocja" - ostatnie dobicie gwoździa!
Zapłaciłem za to gówno 100zł w Empiku (wówczas najtaniej) - teraz żądam zwrotu 70 zł nadwyżki!
Bo to co dajecie teraz w tej niby "promocji" ABSOLUTNIE NICZYM nie różni się od wersji, którą zakupiłem w Empiku!!! ZŁODZIEJE!!!
Awatar użytkownika
ArthurNeo
Porucznik
Porucznik

Miejscowość: Lipno

Post przez kolarz » 6 Mar 2010, 0:17

Ja dałem ponad 120 zł w preorderze w gry-online. Teraz żałuje jak cholera...
Ta gra nadaje sie tylko na cover cda albo playa. W tym miesiącu są urodziny cda, więc może się tam pojawi na DVD jako kaszanka roku :lol:
Awatar użytkownika
kolarz
Porucznik
Porucznik

Miejscowość: Jaworzno

Post przez gosc » 6 Mar 2010, 11:16

frajerzy wpisywac sie dalej kto ile dal :)
ja dalem za tę porazkę 109 pln. a radzili kumple - przepij kase a gierke pociagnij na emulu. przynajmniej bylby fajny wieczor. czlowiek sie uczy na bledach :)
gosc
Kapral
Kapral

Post przez ArthurNeo » 6 Mar 2010, 14:59

gosc napisał(a):frajerzy wpisywac sie dalej kto ile dal :)
ja dalem za tę porazkę 109 pln. a radzili kumple - przepij kase a gierke pociagnij na emulu. przynajmniej bylby fajny wieczor. czlowiek sie uczy na bledach :)

Gościu na jakich błędach??? Skąd my mogliśmy wiedzieć, że tak nas wrobią??? To nie jest NASZ błąd tylko ICH PROBLEM!!! płacimy ponad 100zł ze słowną gwarancją (dowodów jest cała masa chociażby na youtube), że gra będzie bardzo długo wpierana, że będzie super realizm i w ogóle!!! i co??!!

TO JEST OSZUSTWO ! ŻĄDAM ZWROTU PIENIĘDZY!!!

bez kitu ludzie albo będą wspierać dalej tę grę i tak jak gwarantowali że ta gra będzie REALISTYCZNA albo sprawa pójdzie do SĄDU!!! no bo ***! ja zapłaciłem 100zł a oni co? ŻE KONIEC???? o nieeeee...

CODEMASTERS!!! ALBO ROBICIE DALEJ (i gówno mnie obchodzi ile na tym stracicie) albo SĄD I ZWROT KASY!!! tak czy siak już jesteście BANKRUTAMI!!! Bo z kupującymi a tym bardziej fanami tej wspaniałej gry jaką jest do dziś OFP TAK SIĘ NIE POSTĘPUJE... jeśli myślicie, że jesteśmy frajerami od których można wyłudzić kasę to się grubo mylicie!!! bo póki co nie podpisywałem z wami żadnej umowy gdzie miałoby być napisane iż "w razie kiepskiej sprzedaży tego gówna, mamy prawo wycofać się z projektu"!!!

A prawda jest taka... planowaliście od samego początku wydać gówno tylko po to żeby zarobić, okłamywaliście nas by zrobić dobrą reklamę... gra sprzedała się dobrze i kasy macie w HUJ tylko że to od samego początku nie miał być wielki projekt i nie zależało wam na tym tylko taki skok w bok z dobrą reklamą! to wszystko było zaplanowane a my po prostu daliśmy się chamsko oszukać!!! Zebrali kasę i mają nas w DUPIE!!!

Moglibyście przynajmniej okazać skruchę *** i nie kłamać że będziecie pracować nad 3 częścią OFP - ja na pewno się już nie nabiorę...

A POTEM POLICJA, SĄDY, POLITYCY I PRODUCENCI GIER BARDZO SĄ ZDZIWIENI ŻE TAK SIĘ PIRACTWO SZERZY W POLSCE - NIE DOŚĆ, ŻE GRY W POLSCE SĄ BARDZO DROGIE TO JESZCZE PRODUCENCI W TAK PODŁY SPOSÓB JESTEŚMY OSZUKIWANI!!! MOŻE POWINNIŚCIE SIĘ DOBRAĆ DO DUPY NIESŁOWNYM PRODUCENTOM GIER A NIE PIRATOM!!! CZASAMI WYDAJE WAM SIĘ ŻE IDZIECIE DOBRĄ DROGĄ KIEDY NAGLE OKAZUJE SIĘ, ŻE NA SIŁĘ WŁAZICIE W SPRAWĘ OD DUPY STRONY!!!

NIE UJDZIE WAM TO NA SUCHO! ZAPŁACICIE ZA TO I ODDACIE PIENIĄDZE!!!

A WIERNI FANI SERII OFP (poza OFP:DR) podpisujcie się pod moim postem KTO JEST ZA!!! TO JEST PETYCJA!!!
Awatar użytkownika
ArthurNeo
Porucznik
Porucznik

Post przez kolarz » 6 Mar 2010, 15:40

Oczywiście masz racje ale chyba nie łudzisz się że sie tym przejmą...
A jak zakończyła się ta sprawa w Australii? Ktoś tam złożył pozew w sądzie ale nie wiem jak to się skończyło. Nie wie ktoś?
Awatar użytkownika
kolarz
Porucznik
Porucznik

Post przez andrzej94 » 6 Mar 2010, 15:42

TAk samo ! Dałem za tą grę 139 zł ! ;///// :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: i co pograłem sobie może z tydzień i dupa
andrzej94
Szeregowy
Szeregowy

Post przez polo » 7 Mar 2010, 0:21

Ja miałem fuksa i premierówke kupiłem za 89 zł/W saturnie w Katowicach.
Awatar użytkownika
polo
Porucznik
Porucznik

Miejscowość: Sosnowiec

Post przez kolarz » 7 Mar 2010, 9:45

Może sie nachapali kasy ale stracili coś bardzo ważnego - ZAUFANIE. Żaden fan ofp, który został oszukany w tak perfidny sposób nie kupi teraz żadnej ich gry. I wydaje mi się że cm straci na tym znacznie więcej niż teraz zyskał.
Awatar użytkownika
kolarz
Porucznik
Porucznik

Post przez zingo » 7 Mar 2010, 12:40

Panowie! Nie miejcie teraz pretensji! Wielu na tym forum ostrzegało, że OFP DR to nie jest kontynuacja OFP bo ojcem starego OFP jest BIS a nie CM. Kontynuacją ofp jest Arma 2. Czyli na chłopski rozum. (pan Gazda wystrugał rzeźbę, a pan Kowalski nazwał ją ofp i sprzedał . Po długich latach pan Kowalski "sam"wziął się za struganie rzeźby, nie mając o tym zielonego pojęcia. Sprzedał to pod nazwą ofp DR i co wyszło? to wiecie już sami. :mrgreen:
Awatar użytkownika
zingo
Porucznik
Porucznik

Miejscowość: Bielsko

Post przez kolarz » 7 Mar 2010, 13:43

Wiem o tym że to nie jest kontynuacja bo sam się takowej nie spodziewałem. Spodziewałem się za to gry, jaką cm zapowiadało. Gry realistycznej, z dobrą fabułą, klimatem i ciekawymi, zróżnicowanymi misjami. Nie mówię już o tych rzeczach które zapowiadali na początku m.in. zabłocenie pojazdów, zużywanie broni, animacje wsiadania i wysiadania z pojazdów, itp. Zrobili wszystkich w h**a tymi super trailerami i zapowiedziami taka jest prawda.
Teraz mówią że już nie będą wspierać tej gry więc co mają teraz zrobić gracze którzy kupili gre za duże pieniądze, licząc na dodatki, dlc, dodatkowe pojazdy, misje, itp?
Awatar użytkownika
kolarz
Porucznik
Porucznik

Post przez ArthurNeo » 7 Mar 2010, 17:10

kolarz napisał(a):...Spodziewałem się za to gry, jaką cm zapowiadało. ...

Właśnie o to chodzi!!!
Awatar użytkownika
ArthurNeo
Porucznik
Porucznik

Post przez SaS TrooP » 7 Mar 2010, 21:18

A ludzie mnie nie słuchali. Churchilla też nie, więc potem powiedział:

A nie mówiłem?

Zróbcie jak Australijczycy - pozwijcie Codemasters.
SaS TrooP
Porucznik
Porucznik

Post przez Dymion » 8 Mar 2010, 14:38

He, he. Jak dobrze być ostrożnym. Po premierze tej gry nagrzałem się ostro na kupno, ale pomyślałem - spokojnie. Prześledziłem fora i przeczytałem opinie. Odczekałem trochę i obecnie kupiłem za 27 zeta. Ktoś powie, że nawet takie pieniądze to strata kasy. Nie, nie, bo wiem czego mogę się spodziewać i jakiej rozrywki może mi dostarczyć - nawet jeśli będzie to zabawa na 2 tygodnie. Obecnie można liczyć na (chwilowy) przypływ graczy MP z racji promocji.

To nauczka dla niecierpliwych, a fachowcy od marketingu już wiedzą jak wzbudzić potrzebę posiadania w słabych umysłach (bez obrazy).
Dymion
Szeregowy
Szeregowy

Post przez gosc » 9 Mar 2010, 17:35

ArthurNeo napisał(a):
gosc napisał(a):frajerzy wpisywac sie dalej kto ile dal :)

Gościu na jakich błędach??? Skąd my mogliśmy wiedzieć, że tak nas wrobią??? To nie jest NASZ błąd tylko ICH PROBLEM!!! płacimy ponad 100zł ze słowną gwarancją (dowodów jest cała masa chociażby na youtube), że gra będzie bardzo długo wpierana, że będzie super realizm i w ogóle!!! i co??!!

no i co pozwiesz ich? czlowieku jak sie z tym zglosisz do polskiego sądu to cie zabiją smiechem - normalnie pokażą cie w teleexpresie w kategorii pozytywnie zakreconych. jak w polskim sadzie cos zalatwisz to ci mowie WODZU
gosc
Kapral
Kapral

Następna

Powróć do Archiwum newsów

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

© 2007-2010 OFP2.pl - Wszystkie prawa zastrzeżone
Wszelkie znaki towarowe, loga oraz nazwy użyte na tej stronie są własnością ich prawnych właścicieli.
Kopiowanie i/lub rozpowszechnianie zamieszczonych na tej stronie artykułów w części lub całości bez uprzedniej zgody właściciela jest zabronione.

Strona główna | O serwisie | Forum dyskusyjne | Kontakt