gosc napisał(a):frajerzy wpisywac sie dalej kto ile dal

ja dalem za tę porazkę 109 pln. a radzili kumple - przepij kase a gierke pociagnij na emulu. przynajmniej bylby fajny wieczor. czlowiek sie uczy na bledach

Gościu na jakich błędach??? Skąd my mogliśmy wiedzieć, że tak nas wrobią??? To nie jest NASZ błąd tylko ICH PROBLEM!!! płacimy ponad 100zł ze słowną gwarancją (dowodów jest cała masa chociażby na youtube), że gra będzie bardzo długo wpierana, że będzie super realizm i w ogóle!!! i co??!!
TO JEST OSZUSTWO ! ŻĄDAM ZWROTU PIENIĘDZY!!!
bez kitu ludzie albo będą wspierać dalej tę grę i tak jak gwarantowali że ta gra będzie REALISTYCZNA albo sprawa pójdzie do SĄDU!!! no bo ***! ja zapłaciłem 100zł a oni co? ŻE KONIEC???? o nieeeee...
CODEMASTERS!!! ALBO ROBICIE DALEJ (i gówno mnie obchodzi ile na tym stracicie) albo SĄD I ZWROT KASY!!! tak czy siak już jesteście BANKRUTAMI!!! Bo z kupującymi a tym bardziej fanami tej wspaniałej gry jaką jest do dziś OFP TAK SIĘ NIE POSTĘPUJE... jeśli myślicie, że jesteśmy frajerami od których można wyłudzić kasę to się grubo mylicie!!! bo póki co nie podpisywałem z wami żadnej umowy gdzie miałoby być napisane iż "w razie kiepskiej sprzedaży tego gówna, mamy prawo wycofać się z projektu"!!!
A prawda jest taka... planowaliście od samego początku wydać gówno tylko po to żeby zarobić, okłamywaliście nas by zrobić dobrą reklamę... gra sprzedała się dobrze i kasy macie w HUJ tylko że to od samego początku nie miał być wielki projekt i nie zależało wam na tym tylko taki skok w bok z dobrą reklamą! to wszystko było zaplanowane a my po prostu daliśmy się chamsko oszukać!!! Zebrali kasę i mają nas w DUPIE!!!
Moglibyście przynajmniej okazać skruchę *** i nie kłamać że będziecie pracować nad 3 częścią OFP - ja na pewno się już nie nabiorę...
A POTEM POLICJA, SĄDY, POLITYCY I PRODUCENCI GIER BARDZO SĄ ZDZIWIENI ŻE TAK SIĘ PIRACTWO SZERZY W POLSCE - NIE DOŚĆ, ŻE GRY W POLSCE SĄ BARDZO DROGIE TO JESZCZE PRODUCENCI W TAK PODŁY SPOSÓB JESTEŚMY OSZUKIWANI!!! MOŻE POWINNIŚCIE SIĘ DOBRAĆ DO DUPY NIESŁOWNYM PRODUCENTOM GIER A NIE PIRATOM!!! CZASAMI WYDAJE WAM SIĘ ŻE IDZIECIE DOBRĄ DROGĄ KIEDY NAGLE OKAZUJE SIĘ, ŻE NA SIŁĘ WŁAZICIE W SPRAWĘ OD DUPY STRONY!!!
NIE UJDZIE WAM TO NA SUCHO! ZAPŁACICIE ZA TO I ODDACIE PIENIĄDZE!!!
A WIERNI FANI SERII OFP (poza OFP:DR) podpisujcie się pod moim postem KTO JEST ZA!!! TO JEST PETYCJA!!!